عربى
Claes Home Page
Objectives
Achievement
Organizational Structure
CLAES Projects
Expert Systems
online Expert Systems
Publications
Reasearch Staff
Worshops
Collaborating Institutions
intrnal Links
 
Titles
English : Utilization of some food plantes wastes as a source of dietary fiber in Africa
Arabic : الإستفادة من بعض مخلفات مصانع الأغذية كمصدر للألياف الغذائية فى أفريقيا
Publication year 2008
Availability location معهد بحوث تكنولوجيا الأغذية
Availability number
Organization Name
    Food Technology Research Institute (FTRI)
Country Egypt
Author(s) from ARC
External authors (outside ARC)
    أ.د/ عمر راضى محمد مسعود أستاذ الصناعات الغذائية
    أ.د/ منى محمد عبد المجيد أستاذ ورئيس قسم الصناعات الغذائية كليةزراعة- جامعة القاهرة
    أ.د/ فوزية إبراهيم مرسى أستاذ الأرصاد الجوية ـ قسم المواردالطبيعية بمعهد البحوث والدراسات
Agris Categories Food science and technology
AGROVOC
TERMS
Food wastes. Wastes.
Proposed Agrovoc food plantes wastes;
Publication Type Master Thesis

 
Please email your suggestions to management@claes.sci.eg