عربى
Claes Home Page
Objectives
Achievement
Organizational Structure
CLAES Projects
Expert Systems
online Expert Systems
Publications
Reasearch Staff
Worshops
Collaborating Institutions
intrnal Links
 
Titles
English : Physicochemical, nutritional and sensorial evaluation of vegetarian kofta
Arabic : التقييم الطبيعى الكيميائى ، التغذوى والحسى للكفتة النباتية
Publication year 2008
Availability location معهد بحوث تكنولوجيا الاغذية-9ش الجامعة-الجيزة
Availability number
Organization Name
    Food Technology Research Institute (FTRI)
City القاهرة
serial title المجلة المصرية للتغذية
Author(s) from ARC
External authors (outside ARC)
    عمر راضى محمد مسعود معهد بحوث تكنولوجيا الاغذية
Agris Categories Human nutrition - General aspects
AGROVOC
TERMS
Evaluation. Vegetarians.
Publication Type Journal

 
Please email your suggestions to management@claes.sci.eg