عربى
Claes Home Page
Objectives
Achievement
Organizational Structure
CLAES Projects
Expert Systems
online Expert Systems
Publications
Reasearch Staff
Worshops
Collaborating Institutions
intrnal Links
 
Titles
English : Physicochemical, biological, rheological and functional properties of processed mango kernels and its flour
Arabic : الخواص الطبيعية و الكيميائية و البيولوجية والريولوجية و الوظيفية لبذور المانجو المعاملة و الدقيق الناتج منها
Publication year 2008
Availability location معهد بحوث تكنولوجيا الاغذية-9ش الجامعة- الجيزة
Availability number
Organization Name
    Food Technology Research Institute (FTRI)
City القاهرة
serial title المجلة المصرية للعلوم التطبيقية
Author(s) from ARC
External authors (outside ARC)
    عمر راضى محمد مسعود معهد بحوث تكنولوجيا الاغذية
Agris Categories Food science and technology
AGROVOC
TERMS
Biological properties. Flours. Kernels. Mangoes. Rheological properties.
Publication Type Journal

 
Please email your suggestions to management@claes.sci.eg