| Titles |
|
English :
|
Physicochemical, biological, rheological and functional properties of processed mango kernels and its flour
|
|
Arabic :
|
الخواص الطبيعية و الكيميائية و البيولوجية والريولوجية و الوظيفية لبذور المانجو المعاملة و الدقيق الناتج منها
|
|
| Publication year |
2008
|
| Availability location |
معهد بحوث تكنولوجيا الاغذية-9ش الجامعة- الجيزة
|
| Availability number |
|
| Organization Name |
Food Technology Research Institute (FTRI)
|
| City |
القاهرة
|
| serial title |
المجلة المصرية للعلوم التطبيقية
|
| Author(s) from ARC |
|
| External authors (outside ARC) |
عمر راضى محمد مسعود
معهد بحوث تكنولوجيا الاغذية
|
| Agris Categories |
Food science and technology
|
AGROVOC TERMS |
Biological properties.
Flours.
Kernels.
Mangoes.
Rheological properties.
|
| Publication Type |
Journal
|