| Titles |
|
English :
|
Inhibition of aflatoxins produced in human and animal food by the fungi Aspergillus flavus and A. parasiticus using Neem Extract and Tolcolofos-methyl
|
|
Arabic :
|
تثبيط الأفلاتوكسين المنتجة بواسطة فطري الأسبرجلس فلافس وباراسيتيكس
مستخدما النيم و التولكوفوس ميثيل في غذاء الإنسان و الحيوان
|
|
| Publication year |
2000
|
| Pages |
7171-7178
|
| Availability location |
7 شارع نادى الصيد - الدقى - الجيزة
|
| Availability number |
|
| Organization Name |
Central Laboratory of Residue Analysis of Pesticides & Heavy Metals in Foods (QCAP) Accredited according to ISO 17025
|
| serial title |
مجلة جامعة المنصورة للعلوم الزراعية
|
| Department |
Mycotoxins Analysis
|
| Author(s) from ARC |
|
| External authors (outside ARC) |
منصور محمود ربيع
كلية الزراعة
محمد عبد الهادى قنديل
كلية الزراعة - جامعة القاهرة
|
| Agris Categories |
Diet and diet-related diseases
|
| Proposed Agrovoc |
fungi aspergillus;animal food;Human health;
|
| Publication Type |
Journal
|