Titles |
English :
|
Inhibition of aflatoxins produced in human and animal food by the fungi Aspergillus flavus and A. parasiticus using Neem Extract and Tolcolofos-methyl
|
Arabic :
|
تثبيط الأفلاتوكسين المنتجة بواسطة فطري الأسبرجلس فلافس وباراسيتيكس
مستخدما النيم و التولكوفوس ميثيل في غذاء الإنسان و الحيوان
|
|
Publication year |
2000
|
Pages |
7171-7178
|
Availability location |
7 شارع نادى الصيد - الدقى - الجيزة
|
Availability number |
|
Organization Name |
Central Laboratory of Residue Analysis of Pesticides & Heavy Metals in Foods (QCAP) Accredited according to ISO 17025
|
serial title |
مجلة جامعة المنصورة للعلوم الزراعية
|
Department |
Mycotoxins Analysis
|
Author(s) from ARC |
|
External authors (outside ARC) |
منصور محمود ربيع
كلية الزراعة
محمد عبد الهادى قنديل
كلية الزراعة - جامعة القاهرة
|
Agris Categories |
Diet and diet-related diseases
|
Proposed Agrovoc |
fungi aspergillus;animal food;Human health;
|
Publication Type |
Journal
|