عربى
Claes Home Page
Objectives
Achievement
Organizational Structure
CLAES Projects
Expert Systems
online Expert Systems
Publications
Reasearch Staff
Worshops
Collaborating Institutions
intrnal Links
 
Titles
English : Inhibition of aflatoxins produced in human and animal food by the fungi Aspergillus flavus and A. parasiticus using Neem Extract and Tolcolofos-methyl
Arabic : تثبيط الأفلاتوكسين المنتجة بواسطة فطري الأسبرجلس فلافس وباراسيتيكس مستخدما النيم و التولكوفوس ميثيل في غذاء الإنسان و الحيوان
Publication year 2000
Pages 7171-7178
Availability location 7 شارع نادى الصيد - الدقى - الجيزة
Availability number
Organization Name
    Central Laboratory of Residue Analysis of Pesticides & Heavy Metals in Foods (QCAP) Accredited according to ISO 17025
serial title مجلة جامعة المنصورة للعلوم الزراعية
Department Mycotoxins Analysis
Author(s) from ARC
External authors (outside ARC)
    منصور محمود ربيع كلية الزراعة
    محمد عبد الهادى قنديل كلية الزراعة - جامعة القاهرة
Agris Categories Diet and diet-related diseases
Proposed Agrovoc fungi aspergillus;animal food;Human health;
Publication Type Journal

 
Please email your suggestions to management@claes.sci.eg